Produkter    Pakketilbud    Bonus    Om os    Feedback    Kontakt   

Bannere, flag og beachflag

Bannere ses og bruges til mange formål. Det kan være til den midlertidige løsning - eksempelvis udnyttelse af den reklameplads et stillads giver mulighed for, eller til en permanentløsning, hvor man løbende har brug for at kunne skifte motivet.

Materialevalget til et banner er ikke uvæsentligt. Hvis et banner f.eks. skal hænge frit eller har risiko for vindpåvirkning fra begge sider, er det vigtigt at bruge mesh-banner. Mesh (Engelsk for "net"), har en overflade med huller, der tillader vinden at passere gennem selve banneret, som dermed ikke kommer til at fungere som et sejl, med risiko for både at rive banner og monteringsanordning i stykker.

Finish på bannere og flag, som for eksempel kroge, syede kanter, monteringsøjer, keder/vulst med mere, koster ikke ekstra.

Beachflag
Et af de mest effektive blikfang på gader og stræder

Beachflaget er efterhånden et af de mest sete og populære blikfang. Det egner sig både til inde- og udendørsbrug, når opmærksomheden skal fanges fra afstand. Det er en billig displayløsning, som er let og nem at håndtere.

Vi har beachflag fra små til helt store størrelser, med montering lige fra jordspyd til krydsfod. De kan derfor, som det fremgår, sættes op alle steder.


De mest forespurgte i kategori bannere, flag og beachflag:
Reklamebanner Reklameflag

Beachflag

PVC-banner

Mesh-banner

Stof-banner

Bannerhejsesystem

Montering
Copyright 2016   -   Rønnow Grafisk, Bavne Allé 2G, DK-8370 Hadsten   -   Cvr: 37239690   -   Tlf: 71 78 88 67   -   Mail: kontakt@ronnowgrafisk.dk