Produkter    Pakketilbud    Bonus    Om os    Feedback    Kontakt   

Feedback fra vores kunder

I mange organisationer arbejder man med begrebet fokuskunder. Hos os er alle kunder fokuskunder, store som små. Tilfredse kunder er vores nøgleord, da dette er fundamentet for at vi kan skabe vores succes.
Dette er ikke mindst fordi, vi ved, at en anbefaling fra en tilfreds kunde til en potentiel ny, til enhver tid er væsentlig mere effektfuld, end alle de salgstallenter nogen kan præstere!


Her er en række statements fra nogle af vores kunder. Tak fordi I tog jer tid til at skrive dem til os!

Jyden Animal Housing

Ideskabende, kvalitetsbevidst og serviceminded - det er sådan jeg ser Rønnow Grafisk. Det bygger jeg på det flerårige, gode samarbejde, som vi har haft med Rønnow Grafisk, der i det store perspektiv har leveret os alt inden for grafiske løsninger - af både småt og stort! Fra mere gængse produkter som roll ups og bannere til kvalitetsfolie på vores firmabiler, diverse skiltning, papirvarer, powerbanks og meget andet, men ikke mindst vores unikke whiteboards, som både er kreative på væggen og praktiske i brug.

Andreas Rønnow har en supergod evne til at indleve sig i opgavens vigtighed - og mit indtryk er, at han vil gøre sit bedste for at opfylde de ønsker og behov, som han bliver stillet over for. Der bliver ikke sparet på de gode ideer, men til gengæld har vi med Rønnow Grafisk mulighed for at spare på pengene, hvilket også er en betydelig faktor! Besparelserne er aldrig gået udover kvaliteten af de varer og ydelser, som vi har købt - tværtimod oplever jeg en høj kvalitet - og en oprigtig ærlighed omkring kvaliteten (hvis jeg har forespurgt på et billigere alternativ).
Alt i alt, så agerer Rønnow Grafisk meget professionelt - med kvalitetsprodukter, gode priser og hurtig levering!

Karina Mattrup
Marketingansvarlig, Jyden

Cardiocare Scandinavia

Vi mødte første gang Rønnow Grafisk ved deres stand, til et arrangement hos Massive Motorsport.
Det var nogle yderst engagerede mennesker vi talte med, som meget tydeligt brændte for det de lavede.
Vi blev med det samme inviteret til 'Netværks Fredagsmorgenmad' hos Rønnow Grafisk, som de fortalte var en fast tradition, for at se næremere på hvad de kunne gøre for os. Vi deltog den efterfølgende fredag.
Her fik vi os en rigtig god snak, hvor vi kom omkring alle de produkter vi bruger, som de leverer.
Jeg var imponeret over den høje standard og service vi fik tilbudt, til priser, som var tydeligt for os med det samme, ville bringe os besparelser i fremtiden. Selve fredagsmorgenmaden osede af god stemning, energi og glade mennesker, samlet på ét sted.

Vi har siden hen bestilt tryksager, labels, poloshirts med logotryk og messeudstyr hos dem.
Hele vejen i gennem, er der blevet taget sig personligt af os som kunde, hvilket altså er eminent kundeservice. Lige fra indledende rådgivning til modtagelse af de færdige produkter, har det været en fornøjelse!
Her er endelig en leverandør af tryk- og marketingprodukter, som lytter til kunden og formår at løfte opgaven op til et meget højt professionelt plan - godt gået, Rønnow Grafisk!

Trine Skov Henriksen, Cardiocare Scandinavia

T.E. Service

Andreas driver et seriøst firma hvor en aftale er en aftale og tidsplanen bliver overholdt.
Mit bekendtskab med Rønnow Grafisk startede i foråret 2016, hvor vi skulle have reklamer på vores 2 nye biler, dette blev løst efter vores ønsker og til tiden.
Andreas var god til at vise hvad han ellers kunne byde ind med i vores virksomhed og vi har nu samlet alle aktiviteter inden for reklame, klistermærker, foldere, m.v. ved ham. Hver gang påtager hans sig opgaven med stor seriøsitet.

Rønnow Grafisk løser opgaverne til tiden og byder gerne ind hvis man kan se, at ting kunne gøres anderledes, således at vi får et bedre slutprodukt.
Flere gange har vi oplevet at komme derfra med en meget bedre løsning end den vi selv havde planlagt fra start.

Ingen tvivl om at Andreas er en dygtig mand, der er god til at vejlede og udvikle ideer som skaber merværdi for hans kunder.

Brian, indehaver T.E. Service

Linhave ApS

Linhave ApS er et tømrerentreprenørfirma. Vi bruger alt vores tid på at lave det vi er gode til og har forstand på, nemlig byggeri. Med Rønnow Grafisk som vores samarbejdspartner, slipper jeg for at bruge tid på at finde ud af at få lavet byggepladsskilte, arbejdstøj, dekorering af nye biler, flyers, visitkort og så videre. Den del af vores behov er i trygge hænder hos Andreas. Det kræver kun en kort opringing eller en mail, for at tingene sker.

Rønnow Grafisk kender vores behov og ønsker, hvilket er utroligt vigtigt, da det frigør værdifuld tid til, at vi kan koncentrere os om vores produkt. De få gange jeg i sin tid har sammenlignet priser med andre leverandører kan jeg se, at Rønnow Grafisk har et generelt yderst fornuftigt prisniveau i forhold til markedet!

Julius Linhave

Holdgaard//Gaardsted

Andreas var i tidernes morgen ansat hos mig og sidenhen har vi haft et løbende samarbejde gennem årene i forskellige sammenhæng.
Da han valgte at gå ind og starte sin egen forretning, var jeg med det samme overbevist om, at han ville skabe en succes.

Rønnow Grafisk drives 100% i den ånd og med den kvalitetsbevidsthed jeg kender Andreas for, med kundens behov i fokus. Her binder man ikke folk noget på ærmet, som de ikke har brug for og man får altid det der er aftalt til den rigtige pris!

Når vi i Holdgaard Gaardsted henvender os med en opgave, er det ligegyldigt om det drejer sig om et enkelt lille dørskilt til en ny beboer, eller om det er et stort messeprojekt vi skal have løst - alle opgaver bahandles lige proffessionelt og effektivt.

I Rønnow Grafisk har man en betroet leverandør man altid kan stole på.

Ulf Gaardsted

IHF

Andreas forstår at møde et projekt eller en opgave lige præcis der, hvor hans kompetencer er behøvet.

IHF er en forening og paraplyorganisation for en række idrætsklubber i Aarhus Vest.
Vi er en non-profit organisation, som også gør et stort stykke socialt arbejde for lokalområdet.

Vi stod med et udpræget behov for at få løftet vores organisation på hjemmeside og den visuelle grafiske profil.
Vi havde ikke de store økonomiske midler til at få løst opgaven og kunne ikke bare gå ud og købe en forkromet løsning. Til gengæld har vi et stort netværk at byde på.

Andreas og Rønnow Grafisk så med det samme mulighederne frem for begrænsninger og påtog sig opgaven.
Vi har i dag en flot og professionel onlineprofil som vi er stolte af!

Rønnow Grafisk bistår os løbende med teknisk support omkring driften af hjemmesiden, som vi også har et stort behov for. Bare det at få flyttet og aktiveret et henlagt domæne til den nye hjemmeside var en stor udfordring, som vi ville have haft svært ved at få til at ske, uden Andreas hjælp.
I IHF anbefaler vi Rønnow Grafisk til enhver, der måtte have et behov indenfor reklame- og markedsføringsprodukter.

David Nørgaard
Copyright 2016   -   Rønnow Grafisk, Bavne Allé 2G, DK-8370 Hadsten   -   Cvr: 37239690   -   Tlf: 71 78 88 67   -   Mail: kontakt@ronnowgrafisk.dk