Produkter    Pakketilbud    Bonus    Om os    Feedback    Kontakt   

Tøj med tryk og merchandise

Vi har et bredt katalog i tøj, som spænder over alt lige fra standard t-shirts og poloer, til jakker, trøjer, løbetøj og endog arbejdstøj. Stort set hele kollektionen er lavet til- og med henblik på, at det skal kunne fungere som profilbeklædning, altså få påført logotryk med mere.

Kategorien merchandise, eller reklamegaver om man vil, spænder bredt. Oftest er det et spørgsmål om antal enheder, der afgør, om det kan svare sig at få noget produceret.
Som regel er vi stærkest både på det lille og store oplag.

Vælg merchandise ud fra, hvad folk rent faktisk bruger i praksis,
så I får vist logoet frem de rette steder

Man kan få lavet stort set alt i merchandise, men for at få den største effekt ud af sin reklamegaver der deles ud af, skal man tænke i, hvad folk rent faktisk kommer til at bruge og dermed får vist budskabet frem.
Hvis vi f.eks. taler en ting, der skal deles ud til privatpersoner i den brede mængde og som dermed ikke er en del af en bestemt målgruppe, er indkøbsnet én af de mest effektfulde reklamgaver.

Vi tager gerne en snak og medvirker i en brainstorm til, hvad der er det rette valg for jer.


De mest forespurgte produkter i denne kategori er:
T-shirts Poloshirts

Huer & cap's

Indkøbsnet

Badges

Balloner

Krus

Navneskilte

Nøglesnore

Øvrigt merchandise


Øko/faitrade tøj med tryk
Copyright 2016   -   Rønnow Grafisk, Bavne Allé 2G, DK-8370 Hadsten   -   Cvr: 37239690   -   Tlf: 71 78 88 67   -   Mail: kontakt@ronnowgrafisk.dk